logo

Prosjekter tibakemeldinger

I would like to thank you for the generous donation!! You have helped my family a great deal. My husband and I have three kids and we just recently adopted a little boy who has seizures so I am a stay at home mom now. The pay cut really hurt us but the love for our family means more. Again Wopila Tanka to you and thank you for the blessing.
Sincerely,
Veronica Black Crow- Red Feather

Indiansk støtteforening, om Olav RedHeart Ramirez Husby

 
Jeg har viet mitt Liv for å hjelpe dem som ble frarøvet alt å taler deres Sak !!
 
Min visjon for organisasjonen er å  fokusere på  hvilken smerte innfødte indianere har måtte  tåle og gjennomgå på grunn av den hvite manns ego og blodtørstighet. Indianerne ble frarøvet alt de hadde og de opplever den dag i dag at de ikke blir tatt på alvor og blir ikke  behandlet med verdighet og respekt av byråkratiet hvor de bor.De har blitt lovt så alt for mye opp i gjennom tidene, men ingenting skjer,det ser ut til og forbli tomme løfter. Dette er meget ille,så det er ikke rart at de Innfødte ikke stoler på de hvite`s Byråkrati og Deres lovnader at de skal få tilbake sine landområder, kulturskatter og ikke minst, sine rettigheter. Det økonomiske beløp som USA skylder Indianerne er Skyhøyt. Deres spiritualitet blir også stadig frarøvet av så alt for mange, som overhodet ikke har  noen form for Respekt og Ydmykhet for den Indianske Kulturen. Derfor ønsker jeg med dette nettstedet å informere om hva dette folkeslaget har måtte tåle fra omverden rundt seg.   Vi vil legge ut informasjon, på denne siden, slik at den som føler for det kan få en oversikt over kulturen og den meget tragiske historien som ingen ende vil ta. Vi bistår også indianere på reise i Europa, med blant annet  flybilletter og organisering av workshops av forskjellige slag . Vi anser det som  særdeles viktig at indianske foredragsholdere og EKTE Medicine Menn og Kvinner får muligheten til å formidle sitt budskap utenfor  Reservatene og til Alle Land i Verden. Vi har så umåtelig mye og Lære av Indianerne.
 
Jeg reiser ofte rundt i Norge på forskjellige tilstelninger og selger kun ekte indiansk  kunst og håndverk og ellers mye som er knyttet til indiansk kultur. Alt overskudd fra det som blir solgt blir donert inn i våre prosjekter. Også overskuddet fra vår nettbutikk vil bli donert.

Les mer: Indiansk støtteforening, om Olav RedHeart Ramirez Husby

Pine Ridge Resevation Fact`s.

Pine Ridge Indian Reservation " South Dakota" is the second biggest Indian reservation in the USA.

Area: 17.703 km2.
Population: approx 40.000 - 95,5 % are Native Americans.
Average life expectancy: 48 years.
The lowest average income in the USA.
60% of the population lives below the poverty line.

Les mer: Pine Ridge Resevation Fact`s.

Se forholdene i Pine Ridge reservatet

Containers received

norway_donation1

Here are some photos of the clothing distribution, as you can see all the clothing was delivered.  At the time of delivery we had six families here ready to help, by then of the day there were as much ad 120 families who have wiped out the clothing, It was a nice day when the clothing arrived so the distribution has taken place out doors, this is usually what we do because we have air conditioning and our building is quite small, but all the clothing was given out the the families.

A big thanks to Indian Support Association for your support.

Rose Fraser,
Program Coordinator,
Oyate Teca Project

Les mer: Containers received

Hvem er vi?

logoliten
Besøk oss på Facebook


19761_100955213266989_100000575313830_22992_976023_n

Bli Sponsor

Bli sponsorbedrift og få ditt banner her. kontakt oss på we@helpthefirstnations.com eller på tlf: 92450999. Olav

Samarbeidspartnere

Facebook

Galleribilder

i mitt hjerte