logo

Aktiviteter for unge i Pine Ridge

Vi ønsker å støtte et viktig forebyggende prosjekt i Wounded knee i Pine Ridge.

Det er dessverre slik at alt for mange barn og unge i Reservatet har lite og ingenting å foreta seg etter skoletid og i helgene. Da er det særdeles viktig å kunne lage noen aktiviteter i nærområdet der de bor, det finnes 9 Distrikter i Reservatet og det er alt for få aktiviteter for barn og unge. derfor ønsker vi å kjøpe inn nødvendig utstyr for diverse ballspill med mere på de aktuelle plassene, Vi starter i Wounded Knee. Ser vi at dette kan skape glede og Indianerne selv synes dette er positivt, har vi et stort ønske om å gjøre det samme på de andre plasser de ingenting eller lite har. Det er meget viktig at de unge har noe positivt å foreta seg, da det er alt for lett å falle inn i Destruktive mønstre som veldig ofte gir en usunn livsstil.

For å bedre forstå situasjonen i Reservatene les statistikk på siden her. Donasjoner til dette Prosjektet merkes med Aktiviteter.

" Vi er i gang med et Motivasjons Program for Barn å Unge I flere distrikter i Pine Ridge. Vi Jobber med å sette opp aktuelle datoer for disse Hendelsene, En Kjent Motivasjons Person i Usa , ønsker vi å bruke til dette, mer info kommer "

Tusen Takk.


Admin .  ORRH

Hvem er vi?

logoliten
Besøk oss på Facebook


19761_100955213266989_100000575313830_22992_976023_n

Bli Sponsor

Bli sponsorbedrift og få ditt banner her. kontakt oss på we@helpthefirstnations.com eller på tlf: 92450999. Olav

Samarbeidspartnere

Facebook