logo

Vi trenger din støtte!

Vi mottar ingen offentlig støtte, så vi er avhengig av støttemedlemmer , sponsorer og donasjoner for å kunne gjennomføre våre prosjekter.
Vi håper du vil være med på laget!

  • Bli støttemedlem for kun kroner 100 pr år.
  • Doner et beløp til vårt kontonummer 12540540991 (Cultura bank) eller til vår Pay Pal konto.
  • Støtt oss gjennom grasrotandelen

 

Det Glemte FolketSitter å tenker på hvordan en kan formidle et budskap om å bevare det glemte folket, jeg kaller dem det da det er ingen media som setter søkelys på de, eller folkevalgte hverken her i Norge eller i deres hjemland USA som virker å bry seg om de. Jeg kan ikke forstille meg å bli fortalt hva slags språk jeg skal måtte snakke for så å bli fortalt jeg må kle meg annerledes og ikke kunne leve slik jeg ønsker selv. Å bli lurt og fratatt all verdighet for så å miste all frihetsfølelse. Da du står aleine og kjenner det er galt... galt for deg.

Jeg spør deg, ville du ha kjempet? Hadde noen frarøvet deg barna dine for å lære de andre verdier enn det du står for.. hadde du kjempet? Hadde du blitt sperret inne og lurt, hadde du ville reist deg for å rope på rettferdighet?

Jeg tror alle ville svart ja på disse spørsmålene med rak rygg.

Jeg ser et folk som levde i harmoni, jeg ser flere nasjonaliteter deriblant Nordmenn som kom å bosette seg på Indianerne sitt område. De bygget seg et hjem og et hjem ble til flere, kultur og religion blandet ikke da den hvite mann var veldig overbevist over at deres levesett var riktig.

I dag elsker vi gode ordtak og ord, vi slenger dem rundt oss å vet de er verdifulle i seg , men handling er alltid sterkere enn ord, jeg sier LEV ordene dine.

Vi har det ikke så travelt at vi må glemme gleden ved å gi, gleden ved å gi uten å forvente få noe igjen. Bare for å velge å være snill kun for å være det.

Vi må lære barna våre verdien ved å dele å spre glede ved å kunne gi til de som er mindre heldig enn oss.

I Norge har vi i overflod å det er ikke mye vi mangler. Jeg tenker på de barna som ikke føler det er vits i å vokse opp i reservatene å ser ingen annen utvei enn å ta sitt eget liv.

De fortjener håp, de fortjener verdens øyner på seg, noen som tror på de og vil de det beste. Jeg kunne så inderlig ønske du så de barna. Jeg syntes vi kan ta en pust i bakken å tenke på hva som virkelig betyr noe, de sier du kan sette spor etter deg, hva vil du bli husket for... hvor mye du jobbet eller handlet? Eller vil du sitte igjen med en følelse av å ha gjort en forskjell....du kan si jeg hjalp minst en person til å få en bedre hverdag , gitt en person håp at han el hun ikke er glemt.

Eneste jeg vil er at alle skal bare kjenne, kjenne på den følelsen av å gi... det er en veldig god følelse. Så spør jeg deg er du med? Med på å gi tilbake ... for er det noen som fortjener det så er det dem. Det glemte folket inni reservatene.

Admin

Linda Fluge Rydland .

Bli medlem!

Bli støttemedlem fra kun kroner 250.- pr. år.

  • Personlig medlemskap: 250,- pr år.
  • Personlig medlemskap med konsert-DVD for 2012: kr 350,- pr år.
  • Familiemedlemskap: kr 500,- pr år.
  • Medlemskap Bedrift: kr 1000,- pr år.

Registrer deg HER

Støttekonsert 2012 DVD

Hvem er vi?

logoliten
Vi er en non-profit støtteorganisasjon.
Og medlem i frivillighetsregisteret.
Org.nr
: 987 367 830

Støtt oss ved å donere via paypal
eller doner til vår konto:
12540540991 (Cultura)

Besøk oss på Facebook


19761_100955213266989_100000575313830_22992_976023_n

Grasrotandelen

  1. Skriv ut strekkode og ta denne og tippekort med hos din kommisjonær.
  2. SMS - Send GRASROTANDELEN  987367830 til 2020 (Tjenesten er gratis)
  3. Registrer deg på grasrotandelen.no hvis du har kortleser.

Om du tilknytter deg  vår grasrotavtale , er du med i Trekningen av EKTE Indiansk Håndverk fra oss. Det du da MÅ gjøre for å delta i Konkurransen er å sende oss en kopi av kvitteringen du får når du tipper.

Merk Konvolutten GRASROTA og send til

Indiansk Støtteforening.
Spongdalsveien 91.
7070 Bosberg.

180x500-Stott-oss med din Grasrotandel

Bli Sponsor

Bli sponsorbedrift og få ditt banner her. kontakt oss på we@helpthefirstnations.com eller på tlf: 92450999. Olav

Logg inn

Samarbeidspartnere

Facebook