Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 42

Bente Smaavik

Post 03. september 2012 By

Midt Norsk Rocks førstedame


Bente Smaavik sin musikalske karriere strekker seg fra 1978 og punkbandet "Per Kleppe og Skattesnytera'n." Etter det fulgte bl.a. band som «BS on the rocks», «Perfect Crime», «Four Jets» og «Blonde on Blonde». Hun har også sunget med profilerte musikere som Bernie Marsden og Terje Tysland. Jan Holberg Project i 2011 brakte henne på nytt i studio og på turne, denne gangen sammen med Joe Lynn Turner, ex Rainbow og Deep Purple.
I 1989 ble «Blonde on Blonde» kåret til Årets Trønderrocker av Arbeider-avisa. I 2004 kom hennes egen CD med tittelen "Mature". Låta «Leaves in the wind» lå i fem uker på Norsktoppen den sommeren.

I 2012 kom hennes samle-CD "1979-2011" som ble utgitt 8. mars med releaselkonsert på Rockheim. Her er flere av hennes utgivelser samlet på en cd. Bente jobber for tiden med en ny singel som kommer i løpet av kort tid og er produsert og skrevet av Victor Borge, Espen Storø og Lars Erik Vestby.

 

www.bentesmaavik.com

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Sponsorer

Du er her: Hjem Artister Bente Smaavik

rockeim logo
Rockheim er det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock. Rockheim skal samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. rockheim har en topp moderne scene med alt det siste innen lyd- og lysutstyr.

www.rockheim.no

Kontakt oss

Nyhetsbrev