Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 42

Bjørn Saksgård & DNB

Post 05. september 2012 By

Den gamle bluesmannen Saksgård er etterhvert mest kjent for å skrive og framføre tekster på Rugeldalsdialekt – intet mindre! Musikalsk ligger bandet innenfor “det utvidede bluesbegrepet”, og plukker uhemmet fra en rekke amerikanske musikkstiler.
Dette røres i beste New Orleans-ånd sammen til en boblende gumbo med en tydelig signatur. De siste par åra har BS&DNB på utvalgte jobber tatt med seg blåserekka “Bank’n’Blæs” som gir enda større trykk og dynamikk. Forvent alt – fra seig blues til funk, R&B og rock, med elementer også fra folk, country og til og med jazz. Og det gynger hardt – ALLTID!

 

Du vil få høre en spenstig blanding av egenkomponerte låter på rugeldalsdialekt – og nøye utvalgte coverlåter fra øverste hylle, der The Band, Ray Charles, Little Feat og Jimi Hendrix ligger. Eller står. Som påler i rockhistorien!

Bjørn Saksgård & DNB er:

Bjørn Saksgård: Leadvokal, + div. gitarer; akustisk, elektrisk og slide-.
Bård Svendsen: Kor, orgel, piano
Nils Åge Nonstad: Kor, kontrabass.
Dag Erland Kittilsen:    Trommer
Terje Espeland: Sax
Geir Gundersen: Trompet

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Sponsorer

Du er her: Hjem Artister Bjørn Saksgård & DNB

rockeim logo
Rockheim er det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock. Rockheim skal samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. rockheim har en topp moderne scene med alt det siste innen lyd- og lysutstyr.

www.rockheim.no

Kontakt oss

Nyhetsbrev