Therese Ulvan

Post 09. september 2012 By
Therese Ulvan Therese Ulvan Foto av Cristina Hermanstad

Therese Ulvan

Det siste året har Therese skrevet og produsert låter for sitt debut-album, sammen med LA musikeren Roger Burn. Han spiller vibrafon og keyboard og er godt kjent i musikermiljøet i LA, da som leder av bandet ”Shapes”. Andre musikere som deltar på dette spennende prosjektet, er medlemmene i det legendariske jazzbandet ”Yellowjackets” Russell Ferrante (Keyboards) og Jimmy Haslip (bass) Shapes medlemmene Andy Suzuki (sax), Reggie Carson (kontrabass) og Tollak Ollestad (munnspill), trommeslager Dave Derge, perkusjonist Walfredo Reyes, Jr. og den velkjente jazzgitaristen Richard Smith.

“Det er som et eventyr i seg selv å få muligheten til å jobbe med disse musikerene, som er på topp i sine felt” sier Therese, som for tiden fordeler sin tid mellom USA og Norge. I Norge har hun full timeplan med å dirigere kor, gi sang- og pianotimer. Hun turnerer og gir sangseminarer. Therese har turnert England, Mexico, Norge og USA.

“Mitt mål i livet er å fortsette å røre og inspirerer folk med min stemme. Og sammen med disse musikerne føles det ut som om jeg tar del i noe helt fantastisk fint. Jeg mottar så mye bra og lærerikt fra disse musikerne. Ikke bare deler de av sitt talent, men de er også mine mentorer med tanke på karriere og musikalsk jobb. Samt at jeg også blir underholdt med artige historier fra sine liv som verdensturnerende musikere. Det er en givende opplevelse på så mange felt, og jeg gleder meg så utrolig til å kunne dele låtene som vi har laget sammen, med folk”.

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Sponsorer

Du er her: Hjem Artister Therese Ulvan

rockeim logo
Rockheim er det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock. Rockheim skal samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. rockheim har en topp moderne scene med alt det siste innen lyd- og lysutstyr.

www.rockheim.no

Kontakt oss

Nyhetsbrev