Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 42

Restaurant Rockheim

Post 20. september 2012 By

Rockheims restaurant er plassert i toppetasjen og har byens vakreste fjordutsikt, stor utendørsterasse og en meny tilberedt med omsorg og kreativitet. Restauranten er åpen til kl 19 konsertdagen.

Se menyen her:

Lunsjmeny 2012 (pdf)

Restauranten driftes av Trondheim Arrangement, og vi tilbyr en unik arena for drop-in-lunsjer, forretningslunsjer og lukkede arrangementer.

Les mer på www.trondheimarrangement.no

Arrangementer

Trondheim Arrangement har siden starten i 2002 gjennomført flere hundre arrangementer – fra internasjonale konferanser til firmaturer og workshops. Det gir erfaring og bransjekunnskap vi er stolte av, og som vi gleder oss til å dele med deg.
Vår viktigste jobb er å gjøre deg stolt av virksomheten din gjennom profesjonelle arrangementer, og vi gjør vårt ytterste for at du og gjestene dine skal bli fornøyde.

Restauranten er åpen i Museets åpningstid:

Tirsdag-fredag: 11-19
Lørdag/søndag: 11-18
Mandag: Stengt

OBS. Sommertid (25. juni -31.august):
Tirsdag-søndag: 11-18
Mandag: Stengt

Kontakt

Lunsjbestiiling tlf 92 40 18 10
Arrangement og lukkede selskap tlf 72 88 44 55

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skriv en kommentar

Husk å fylle ut alle felter merket med (*). HTML-kode kan ikke benyttes.

Sponsorer

Du er her: Hjem Nyheter Restaurant Rockheim

rockeim logo
Rockheim er det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock. Rockheim skal samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. rockheim har en topp moderne scene med alt det siste innen lyd- og lysutstyr.

www.rockheim.no

Kontakt oss

Nyhetsbrev